Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Στήριξη στο ΕΚ Χίου


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   
08/09/2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!               
Στηρίζουμε την ενέργεια του Εργατικού Κέντρου Χίου για συγκέντρωση σχολικών ειδών, εν όψει της νέας χρονιάς,  προκειμένου να προσφερθούν σε οικογένειες που δυσχεραίνονται στην αγορά τους.
Στηρίζουμε και οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία από συνδικαλιστικούς ή άλλους φορείς ( όπως ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου  ο Δήμος Χίου) που  εξελίσσεται χωρίς διαχωρισμούς και αφορά την ενίσχυση  όσων έχουν ανάγκη χωρίς διακρίσεις  θρησκείας, καταγωγής, φύλου  ή χρώματος.
Απέναντι στην  πολιτική των κυβερνήσεων, δηλαδή απέναντι  στην φτωχοποίηση της πλειοψηφίας της κοινωνίας και την υποβάθμιση  και κατάργηση κοινωνικών θεσμών όπως σχολεία  και νοσοκομεία και άλλα  αντιδρούμε όλοι μαζί.
Η πολιτική και κοινωνική εξουσία προσπαθεί να μας στρέφει τον έναν εναντίον του άλλου ,σαν αιτία των δεινών μας, να μας αποπροσανατολίζει για τις αιτίες της κατάστασης που ζούμε και να τρέχουμε ο καθένας μόνος του να σωθεί.
Εμείς απαντάμε με όλους τους δίκαιους και δημοκρατικούς τρόπους. Εμποδίζουμε  την βαρβαρότητα, τον ατομισμό και το μίσος εναντίον του διπλανού μας να επεκταθούν. Απαντάμε συλλογικά  χωρίς διακρίσεις.
Απαντάμε με  Αλληλεγγύη  χωρίς διακρίσεις.

 Γιατί πιστεύουμε ότι η Αλληλεγγύη έχει νόημα και δικαιώνει το όνομά της μόνον όταν είναι «Αλληλεγγύη για όλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου