Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕ.Π.Α. ΣΤΗ ΧΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 11/4 ΣΤΙΣ 11.00 π.μ. ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ –ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ


Ενημερώνουμε τα ΑμεΑ και τις οικογένειές τους ότι σήμερα αντιπροσωπεία της ΠΟΒΑ επισκέφθηκε το ΙΚΑ Χίου. Στόχος ήταν η ενημέρωση αλλά και η πίεση προς  την επιτροπή των ΚΕ.Π.Α και κάθε αρμόδιο για την απαράδεκτη κατάσταση της αναμονής δεκάδων συναδέλφων για μήνες χωρίς επίδομα αλλά και μια πρώτη προειδοποίηση για την αυριανή κινητοποίηση.

Ενημερωθήκαμε όμως ότι η προγραμματισμένη επιτροπή των ΚΕ.Π.Α ακυρώθηκε σήμερα, γιατί οι νευρολόγοι γιατροί που είχαν οριστεί απλώς δεν προσήλθαν!! Έτσι απλά, χωρίς προειδοποίησηΚαμία εξήγηση περαιτέρω δεν δόθηκε! Ασθενείς που δεν είχαν βεβαίως ενημερωθεί κατέβηκαν από χωριά περιμένοντας... ενώ άλλοι ειδοποιούσαν την Ομοσπονδία βρισκόμενοι σε απελπισία.
Ύστερα από 7 περίπου μήνες από την τελευταία συνεδρίαση με νευρολόγους γιατρούς στη Χίο, η προγραμματισμένη για σήμερα 10-4 συνεδρίαση ακυρώθηκε!!

Η τακτική αυτή μας εξοργίζει και προκαλεί κατάφωρα κάθε τίμιο άνθρωπο κάθε συνάδελφο. Ξεπερνά κάθε όριο αναλγησίας. Η αυριανή κινητοποίηση πρέπει να δώσει απάντηση σε όσους παίζουν με τις ζωές μας. Καλούμε όλους αύριο να απαιτήσουμε:

  • Άμεσα να συνεδριάσει η επιτροπή των ΚΕ.Π.Α και κανένα νευρολογικό περιστατικό να μη μείνει ανεξέταστο.
  • Να καταβάλλεται κανονικά η σύνταξη και το επίδομα αναπηρίας για όσο με ευθύνη του κράτους καθυστερούν να εξεταστούν από τα ΚΕ.Π.Α .
  • Κάτω τα χέρια από τις αναπηρικές συντάξεις και τα επιδόματα των ΑΜΕΑ!
  • Κανένας χωρίς τα αναγκαία φάρμακα και θεραπείες!
  • Επιστροφή των μισθών και των συντάξεων στο προ των περικοπών επίπεδο.
.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΗΣ  Π.Ο.Α.μεΑ.Β.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου