Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Εργαζόμενοι στο Νομικό Πρόσωπο Δήμου Χίου για τις κινητοποιήσεις

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Των εργαζομένων στο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης , Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας

Αγαπητοί συμπολίτες,
Βιώνουμε όλοι μας την οικονομική κρίση μέσα από τα άδικα και ανάλγητα μέτρα που εφαρμόζονται ερήμην μας. Αυτά οδηγούν στην εξαθλίωση όλων των Ελλήνων και μας εγκλωβίζουν σ’ ένα αβέβαιο εργασιακό μέλλον ( απολύσεις).
Δεν έχουμε άλλη επιλογή πέρα από τον αγώνα και την αντίσταση ενάντια σ’ αυτά που έρχονται με οποιοδήποτε τρόπο.
Το Νομικό Πρόσωπο είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία διαφόρων υπηρεσιών. Αυτό όμως που δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών , των αθλητικών και πολιτιστικών χώρων και του ΚΑΠΗ οφείλεται στις προσπάθειες και μόνο των εργαζομένων. Οι μειωμένες πιστώσεις και η έλλειψη προσωπικού δυσχεραίνουν το έργο μας καθώς έχουν οδηγήσει το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών σε οριακό σημείο. Η θέρμανση, η τροφοδοσία και η συντήρηση όλων των χώρων έχουν καταστεί αδύνατες.
Για τους παραπάνω λόγους συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στη Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΟΤΑ).Κατανοούμε πώς φέρνουμε σε δύσκολή θέση μεγάλο μέρος του χιώτικού λαού που εξυπηρετείται από τις υπηρεσίες μας.
  • Αν όμως δεν κλείσουμε σήμερα για λίγο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, σκεφτείτε ότι είναι πιθανό να σταματήσουν τη λειτουργία τους μέσα στο 2013.
  • Αν στεναχωριέστε για τις προπονήσεις που χάνονται λόγω κατάληψης των αθλητικών χώρων , αναλογιστείτε πως σε λίγους μήνες δεν θα λειτουργεί κανένας από αυτούς.
  • Αν σήμερα θεωρείτε ότι θίγεστε από τις κινητοποιήσεις μας υπολογίστε τις συνέπειες στην περίπτωση κλεισίματος του ΝΠΔΔ εξαιτίας της Κυβερνητικής πολιτικής που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε στέρηση όλων αυτών των υπηρεσιών που είναι δικαίωμα σας.
Σ’ αυτό τον αγώνα δεν είμαστε αντίπαλοι. Ο σκοπός μας είναι κοινός. Γι’ αυτό καλούμε κάθε γονιό, προπονητή , αθλητή και όποιον άλλον ωφελείται από τις υπηρεσίες μας να μας στηρίξει και να αγωνιστεί μαζί μας.
Αγωνιζόμαστε και ευελπιστούμε όχι μόνο στην κατανόησή αλλά και στην συμπαράταξή σας στον αγώνα μας , για να μην καταρρεύσουν όλες οι δημόσιες κοινωνικές δομές.

ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου