Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Για την Δημοκρατία και την Πατρίδα μας.


Τα πράγματα , νομίζω , είναι απλά.
Σύμφωνα με το άρθρο 28 του Συντάγματος από το Μνημόνιο 1 και εντεύθεν τίποτε δεν είναι Συνταγματικό αφού δεν έχει εγκριθεί από τα 3/5 της Βουλή ή την ολότητα της.
Άρα, όποιος ηγέτης κόμματος ή κίνημα πολιτών μπορεί να σηκώσει το πολιτικό και εθνικό βάρος και μπορέσει να πείσει τους πολίτες αλλά και να τους δώσει κουράγιο, μπορεί πολύ απλά να τα καταργήσει ΟΛΑ.
Μετά την ψήφιση την περασμένη Τρίτη της εκποίησης δημόσιας και ιδιωτικής (μέσω αναγκαστικών απαλλοτριώσεων) περιουσίας οι Δανειστές δεν έχουν πλέον καμία ανάγκη ούτε τους τοποτηρητές τους πολιτικούς εδώ αλλά ούτε και τη Βουλή.
Άλλωστε αυτό διαρρέεται κιόλας.Ότι είτε ψηφιστούν είτε δεν ψηφιστούν τα μέτρα το Γιουρογκρουπ θα τα εφαρμόσει αφού σε κάθε υπουργείο υπάρχουν ήδη ξένοι διευθυντές.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση αλλά και συνταγματική υποχρέωση του κάθε Ελληνα από το να τους ανατρέψει(Άρθρο  120).Η νομιμότητα που έχουν λάβει δια της ψήφου είναι υποδεέστερη του καθήκοντος κάθε πολίτη να προστατεύει το Σύνταγμα της χώρας και τη Δημοκρατία.
Εμπρός πατριώτες δημοκράτες.
Σοφία Λαμπίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου