Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ:Την καμένη και ανάπηρη Χίο, παρέδωσαν, χωρίς να έχουν το δικαίωμα αυτό.

"Ψυχές μαραγκιασμένες από δημόσιες αμαρτίες"




Τελικά όλοι οι εκπρόσωποι της Χίου (πλην ενός)στο Περ.Συμβούλιο, υπέκυψαν στην γοητεία της πολυεθνικής Iberdrola ,και παρέδωσαν την ιστορία και το μέλλον του νησιού.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ποικιλώνυμες αιτίες και σχέσεις εξομαλύνουν τις επιφυλάξεις και ευθυγραμμίζουν  τον τόπο με την εταιρία –μαμά.
Αυτοί που έφεραν την Χίο σε μαρασμό, αντί να ακούσουν την κοινωνία, εμπιστεύτηκαν  την  πολυεθνική, που τυχαίνει στην Χίο να στήνει Β.ΑΠΕ ,αλλά αλλού χτίζει πυρηνικά εργοστάσια.
Σε αυτήν την πολυεθνική ανέθεσαν το νησί.
Αυτοί που έχουν αποσυνδέσει παντελώς γεωγραφικά ,κοινωνικά και οικονομικά  τα νησιά του Β.Αιγαίου, ανακάλυψαν ξαφνικά για την ενεργειακή τους διασύνδεση  .
 Υπεύθυνα και τεκμηριωμένα, ένα κίνημα πολιτών τους είχε έγκαιρα ενημερώσει για την ιστορική τους ευθύνη, για την ανάγκη να απεγκλωβιστούν από πολιτικές αδιέξοδα  επικίνδυνες για το νησί μας. Αποδείχθηκαν «ψυχές μαραγκιασμένες από δημόσιες αμαρτίες, καθένας κι ένα αξίωμα σαν το πουλί μες στο κλουβί του».
Συνεχίζουμε τον αγώνα, ξεσκεπάζουμε  τις πλάτες που κάνουν οι αιρετοί Περ .Σύμβουλοι της ΝΔ και του  ΠΑΣΟΚ στην πολυεθνική.
Είναι υπόλογοι και έκθετοι στην κοινωνία της Χίου αυτοί που με την αυθαίρετη ψήφο δρομολόγησαν την  αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης και της φυσιογνωμίας της, καθιστώντας την Χίο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας.
Δεν είχαν κανένα λόγο να το κάνουν ,δεν είχαν κανένα δικαίωμα
Εμείς πρέπει να τους σταματήσουμε ,πρέπει να τους αποτρέψουμε και θα το κάνουμε.


Χίος 1-11-2012
Το γραφείο τύπου

2 σχόλια: