Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Έχει και στην Αυστραλία Χρυσή Αυγή, τί νομίζατε;



"Βρωμοέλληνες μετανάστες γυρίστε στη βρωμοχώρα σας..Κρατάμε την Αυστραλία καθαρή"
Με τις υγείες σας.

9 σχόλια:

  1. θα τα βρουν αυτά τα θέματα στη "διεθνή" τους όταν μαζώνονται οι "ομοϊδεάτες" και σφάζουν κοκόρια στους νιμπελούγκεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι λες κι ολοι αυτοι ειναι Αυστραλοι καθαροαιμοι...χαχαΕχουν χαζεψει.Ολοι μεταναστες ειναι εκει εκτος απο τους ντοπιους μαυριδερους που εχουν εκτοπιστει απο το τοπο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισης η ελληνικη κοινοτητα προσεφερε στην αυστραλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαίωμα των Αυστραλών να μη γουστάρουν ξένους στον τόπο τους. Καμία σχέση, φυσικά, με την Ελλάδα, όπου υπάρχει πρόβλημα ΛΑΘΡΟμεταναστών κι ουχί νομίμως εισερχομένων. Φανταστείτε πώς θα αντιδρούσαν-και με το δίκιο τους-οι Αυστραλοί, αν οι filthy greeks κατέβαιναν ποταμηδόν, όπως οι εδώ "κακομοίρηδες". Αλλά, βλέπεις, η Αυστραλία δεν έχει ούτε επιχορηγούμενες ΜΚΟ και Παρατηρητήρια, ούτε Φιλοθέες και Π. Ψυχικά να στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "πρόβλημα των ΛΑΘΡΟμεταναστών" υπάρχει σε όλο τον κόσμο και δεν είναι αποτέλεσμα ανθελληνικής συνομωσίας αλλά αποτέλεσμα της ομορφιάς του ιμπεριαλισμού.
    Ειδικά στην Αυστραλία υπάρχει έντονη προσέλευση μεταναστών χωρίς χαρτιά από τις χώρες της γύρω περιοχής, κι η αυστραλισνή κυβέρνηση έχει αποδειχθει πρωταθλητής στην απανθρωπιά της αντιμεταναστευτικής, αντιλαϊκής πολιτικής της.
    Το παραπάνω αφισσάκι απλά στοχοποιεί ειδικά τους Έλληνες μετανάστες (είτε έχουν είτε δεν έχουν "χαρτιά"), πράγμα που ο αποπάνω το θεωρεί και "δικαίωμα", εντελώς "εθνικά υπερήφανα". Διεθνιστική αλληλεγύη των ελλήνων φασστών και ρατσιστών με τους ξένους "ομοιδεάτες" τους ενάντια στους ελληνες μετανάστες στο εξωτερικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ρατσιστής των 5.19 θεωρεί ότι ο "τόπος" είναι ιδιοκτησία όλων όσων αναφέρονται σε αυτόν.Ο γκάου δεν καταλαβαίνει ότι ο τόπος είναι ορισμένων και όχι όλων.Ο τόπος ανήκει σε αυτούς που εκμεταλλεύονται τον κόπο των άλλων δηλαδή στους ιδιοκτήτεςκαι τους νοικοκυραίους και όσοι άλλοι μιλάνε γι αυτόν σα νάναι ιδιοκτησία τους απλώς υπερασπίζονται την ανισότητα στην οποία είναι οι ριγμένοι.Τώρα ο ίδιος μπορεί να είναι νοικοκυραίος ή ιδιοκτήτης.Σε αυτή την περίπτωση έχει να υπερασπιστεί το έχει του, το τομάρι του,και όχι κάποιες πατριωτικές ιδέες.Αλλιώς είναι απλώς χαζός,όπως όλοι οι φτωχοί φασίστες

      Διαγραφή
    2. Όντως, είμαι "νοικοκυραίος και ιδιοκτήτης", σ' αντίθεση με σένα που σιτίζεσαι από τον κρατικό κορβανά, δηλαδή απ' τα λεφτά που μου κλέβει το κωλοκράτος. Υπομονή, όμως, και σε λίγο τελειώνουν τα δίφραγκα.

      Διαγραφή
    3. χα χα μην τρελλαίνεσαι, θα την καθαρίσουν την αυστραλία από τους βρωμοέλληνες οι "σύντροφοι"

      Διαγραφή
    4. Απ' το στόμα σου και στου Wotan τ' αυτί. Και μετά, ας ανέβουν κι από Κολωνάκι μεριά ν' αποτελειώσουν το θεάρεστο έργο.

      Διαγραφή