Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Καθ΄οδόν προς Αθήνα



Λίγο πριν τις 2 και μισή το μεσημέρι ξεκίνησε από την Χαλκιδική η κάθοδος του ηγούμενου Εφραίμ στην Αθήνα.
Όπως δήλωσε ο συνήγορός του, Άρης Χαραλαμπάκης, "ο ηγούμενος πέρασε με πλωτό μέσο στην Χαλκιδική και εκεί επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δυναμης και αυτή την στιγμή είναι καθ΄οδόν προς την Αθήνα. Αμέσως μόλις φτάσει ο αρχιμανδρίτης Εφραίμ, θα περάσει από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, θα μεταχθεί στο Εφετείο, ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησής του."
Nωρίτερα, όπως δήλωσε ο διοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου, ο γιατρός πήγε το πρωί στο κελί του ηγούμενου για να κάνει την εξέταση.
"Εγώ δεν τον έχω επισκεφθεί για να μην τον επιβαρύνω, ως μοναχός φαντάζομαι ότι αντιμετωπίζει με καρτερικότητα και υπομονή και φαντάζομαι ότι σέβεται τους νόμους του κράτους και τις δικαστικές αποφάσεις όπως ο καθένας μας", είπε ο κ. Κασμίρογλου όταν ρωτήθηκε για το πως αντιμετωπίζει όλη αυτή την περιπέτεια ο ηγούμενος Εφραίμ.


Σάκχαρο,υψηλός πυρετός,δισκοπάθεια, χαλάζιο στον αριστερό οφθαλμό,νευρική αλωπεκίασις,πτώση μητρας σε συνδυασμό με επαπειλούμενη κύηση, στένωση απευθυσμένου,αγχώδης δυσκοιλιότης,παραμορφωτική παρανυχίδα,αποφρακτικό διάφραγμα ρινός, ουροδοχική στενότης μετά πέτρας.
Ούτε ο Ιώβ δεν δοκιμάστηκε από τον Θεό όσο ο Άγιος Γέροντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου