Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Αφήστε την Επανάσταση να περιμένει


Σε όλο τον κόσμο σήμερα οι διαδηλώσεις κατά των Τραπεζών και του Χρηματοπιστωτικού συστήματος ήταν από μαχητικές μέχρι συγκρουσιακές.
Στην Ελλάδα (Σύνταγμα) περιορίστηκαν σε συναυλίες τζαζ και ροκ, παντομίμα και ατέρμονες συζητήσεις για την ανατροπή του καπιταλισμού.

Οι Έλληνες λένε ψέμματα.

Δεν έχουν εξαθλιωθεί.
Δεν κινδυνεύουν με απολύσεις στο Δημόσιο.
Δεν υπάρχουν 900 χιλιάδες άνεργοι.
Δεν έχουν κοπεί συντάξεις.
Δεν έχουν μπει 789,346 νέοι φόροι σε ένα χρόνο.
Δεν τους έχουν φλομώσει στο ψέμα και στο δούλεμα ψιλό γαζί οι πολιτικοί του.
Δεν τους έχει κάνει υποτελείς ο Γαλλογερμανικός Άξονας.
Δεν έχει ξεπουληθεί έναντι πινακίου φακής η Ελλάδα.
Δεν ετοιμάζεται η επίσημη χρεοκοπία της.

Αν ίσχυαν όλα τα παραπάνω οι Έλληνες θα είχαν εξεγερθεί.

Η εξέγερση προϋποθέτει αντίληψη τους εξευτελισμού σου και είναι μία βίαιη απόπειρα να ανακτήσεις την αξιοπρέπεια σου με κάθε τρόπο , ακόμα και αίμα.
Ταιριάζει η εξέγερση στον Έλληνα αφού δεν απαιτεί απαραιτήτως συγκροτημένη πολιτική αντίληψη αλλά καθαρή οργή και θάρρος.
Η μόνη οργή που νιώθει ο Έλλην είναι όταν του βάλουν κατά λάθος παραπάνω ζάχαρη στο φραπέ του και το μόνο θάρρος που εκδηλώνει είναι όταν πιάνει τον κώλο καμιά γκόμενας στο στριμωξίδι.
Εν αντιθέσει ο Έλλην έχει θράσος αλλά θράσος έχουν και τα μυρμήγκια όταν προσπαθούν να κουβαλήσουν φαί μεγαλύτερο απ το μπόι τους αλλά εύκολα τα πατάει ο οποιοσδήποτε.

Οι Έλληνες επίσης είναι ανεπίδεκτοι Επαναστάσεων παρά την διάχυτη Μυθολογία και ουχί Ιστορία που μας μαθαίνουν στα σχολεία.
Η Επανάσταση απαιτεί πολιτική συγκρότηση και πλήρη οργάνωση δύο χαρακτηριστικά ανύπαρκτα στον Έλληνα.
Αν τύχει και δεν έχει ντέρμπυ ,δεν τραγουδάει ο Μάλαμας ή δεν έχει να βγάλει έξω τη γκόμενα , αν τον αφήσει η μαμά του ή αν δεν του έχει πέσει βαριά η φασολάδα που έφαγε το μεσημέρι μπορεί και να σκεφτεί μιαν Επανάσταση ..
..αλλά , δε βαριέσαι, πού να τρέχεις, εξάλλου τί ανάγκη έχουμε , θα μας τακτοποιήσει ο τάδε πολιτικός τις δουλειές μας ,θα βγάλουμε και τίποτις μαύρα φραγκάκια να τη βγάλουμε κι από δω πάν κι άλλοι.
Ας τρέξουνε για την Επανάσταση όσοι έχουνε ζόρι αλλά όχι με απεργίες και τέτοια γιατί δεν θα με ταλαιπωρούν εμένα για μαλακίες.
Εγώ την έβγαλα καθαρή χρόνια τώρα , τον ξέρω τον τρόπο , σιγά μην πάω να φάω ξύλο για μαλακίες.

Ας πάνε οι άλλοι , οι μαλάκες, οι τρελοί κι άμα πετύχει εδώ είμαι εγώ ν αρπάξω στα γρήγορα μια σημαία και να κολλήσω κολαούζος από πίσω .

Απ την Τουρκοκρατία και τους κοτζαμπασαίους έτσι ζω , τώρα θ΄αλλάξω;;;

ΣΛαμπίκη/15-10-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου