Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η “κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα” Σκορδέλη στο εδώλιο

Θυμάστε την διαβόητη οξυζεναρισμένη υστερική που την βρίσκαμε σε κάθε “διαδήλωση αγανακτισμένων κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα”, ονόματι Θέμις Σκορδέλη; Εκείνη την καλή κυρία που πήρε σβάρνα όλα τα τηλεοπτικά πάνελ για να μας εξηγήσει ότι δε σχετίζεται με ακροδεξιές οργανώσεις, δεν είναι φασίστρια και ρατσίστρια, αλλά γνήσια ελληνίδα κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα, που αντιτίθεται στους “απάτριδες αναρχοσυριζαίους”. Η κυρία Θέμις Σκορδέλη είναι πλέον κατηγορούμενη για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη μετά από συμμετοχή της σε δολοφονική επίθεση εναντίον Αφγανών μεταναστών.
Στις 16/9/2011, τρείς Αφγανοί αιτούντες άσυλο δέχτηκαν άγρια επίθεση με δολοφονικές προθέσεις μπροστά στην οικία τους στον Αγ. Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών, ο Ραχιμί Αλί , 24 ετών, να διακομιστεί εσπευσμένα στο Λαϊκό Νοσοκομείο φέροντας βαριά τραύματα από μαχαιριές στο θώρακα. Την ίδια στιγμή ο Γολαμ Ρεζά 17 ετών δέχθηκε άγρια επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με βαριά τραύματα στο κεφάλι. Αφού ο Αφγανός υπουργός μετανάστευσης μετέφερε το πρόβλημα στον ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ Χρήστο Παπουτσή, η αστυνομία για πρώτη φορά συνέλαβε τρεις από τους δράστες της επίθεσης. Ανάμεσα στους δράστες είναι και η «κάτοικος» Θέμις Σκορδέλη, κατηγορούμενη για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

θαυμάστε την:

3 σχόλια:

  1. Την πιάσανε την πουτάνα την Χρυσαυγίτισα που μαχα'ιρωνε μετανάστες και την είχαν κάνει τηλεαστέρα ο Χαρδαβέλας και άλλοι γραφικοί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χαρδαβελας και οι αλλοι, που αναφερεις, δεν ειναι γραγφικοι.
    Ειναι οι παπαγαλοι των τοκογλυφων.
    Ειναι οι ΠΑΣΟΚΟΙ Γερμανοτσολιαδες, που πεταξαν τις μασκες.
    Δεν τους χρειαζονται πλεον.
    Τωρα κανουν μνημοσυνα για τους προγωνους τους τα κοπροσκυλα και κομματα των τοκογλυφων.
    Γ αυτο βγαζουν και τις Χιτλερικες σκυλες και σκυλους στα καναλια τους.

    "
    ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ :Ενέκρινε κονδύλι για μνημόσυνο ταγματασφαλιτών.Σε μια χυδαία παραχάραξη της Ιστορίας προχώρησε η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής Σπάρτης (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ), όταν, μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ψήφισε κατά πλειοψηφία την έγκριση κονδυλίου για «τέλεση μνημοσύνου πεσόντων Μυστρά».Το εν λόγω μνημόσυνο αφορά τους ταγματασφαλίτες και Χίτες που αρνήθηκαν το 1944 να παραδώσουν τα όπλα στον ΕΛΑΣ και συνέχισαν, πιστοί στον όρκο που έδωσαν στο ...Θεό, «ότι θα υπακούω απολύτως ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ», την προδοτική τους δράση. Συγκεκριμένα, την πρόταση καταψήφισαν, εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δύο δημοτικοί σύμβουλοι από την πλειοψηφία και άλλοι δύο από την αξιωματική αντιπολίτευση (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ).Στην τοποθέτησή του ο Αντώνης Καλομοίρης, δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», σημείωσε πως «οι άντρες των Ταγμάτων Ασφαλείας και οι Χίτες συνεργάστηκαν από την πρώτη στιγμή ανοιχτά με τους κατακτητές την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία του λαού αγωνιζόταν από τις γραμμές του ΕΑΜ και ΕΛΑΣ. Ο όρκος τους ήταν γερμανικός, άλλοι φορούσαν κουκούλα προδίδοντας πατριώτες και άλλοι γερμανική στολή. Οι 118 πατριώτες που εκτελέστηκαν στο Μονοδένδρι Λακωνίας ήταν δικό τους έργο. Περνούσαν στα χωριά, όπου έκλεβαν, βίαζαν, σκότωναν.Αυτοί οι άνθρωποι έπαιξαν το ρόλο της οπισθοφυλακής των Γερμανών όταν οι τελευταίοι εκδιώχθηκαν από όλες τις πόλεις της χώρας. Βλέποντας στην πορεία ότι χάνουν και μετά την απελευθέρωση της Σπάρτης στις 20 Σεπτέμβρη του 1944, φεύγουν κρυφά τη νύχτα και μπαίνουν στο κάστρο του Μυστρά. Ο ΕΛΑΣ ζήτησε την παράδοσή τους. Οσοι παραδόθηκαν δεν έπαθαν το παραμικρό.Ερχεται τώρα η πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο να πληρώσουμε, να διοργανώσουμε και να στηρίξουμε την εκδήλωση γι' αυτούς τους ανθρώπους. Αυτούς που πρόδωσαν τους 118 πατριώτες στο Μονοδένδρι, που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς και προέβησαν σε σειρά από εγκλήματα.Αυτό είναι παραχάραξη της Ιστορίας και προσβολή των ζωντανών και νεκρών αγωνιστών. Είναι ψέμα προς τη νεολαία. Είναι ντροπή για την ανθρωπότητα»."

    ΑπάντησηΔιαγραφή