Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

Xαμός πριν από λίγο στο υπ. Οικονομικών. Οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών έδιωξαν τους τροϊκανούς τους οποίους αποδοκίμασαν πολύ έντονα. Το κλίμα έξω από το υπουργείο μυρίζει μπαρούτι, καθώς από το πρωί περιμένουν με άγριες...
διαθέσεις τους Τροϊκανούς. Από το πρωί πραγματοποιούνται καταλήψεις στα περισσότερα από τα υπουργεία, από εργαζομένους που αντιδρούν στην εφεδρεία.
Στο υπουργείο Οικονομικών όμως είχαν ένα λόγο παραπάνω, αφού έχει «κλείσει» ραντεβού εκεί ο Ευ. Βενιζέλος με στελέχη της τρόικας. Από τα χαράματα λοιπόν οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν απέξω και προειδοποίησαν ότι θα παραμείνουν εκεί… και 48 ώρες αν χρειαστεί, προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η συνάντηση.Τελικά… δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ, αφού οι τροϊκανοί (χαμηλόβαθμα στελέχη όμως) έφτασαν λίγο πριν τις 11 και οι εργαζόμενοι τους υποδέχτηκαν, φωνάζοντας τους «Go, go», σύμφωνα με πληροφορίες!!!!!!!
Τι να κάνουν και αυτοί… Τα μάζεψαν και έφυγαν! Βέβαια, οι συγκεντρωμένοι δεν αποχωρούνε, γιατί εντός της ημέρας αναμένεται συνάντηση του υπουργού με τους επικεφαλής της τρόικας.
Εν τω μεταξύ, κινητοποιήσεις βρίσκονται, επίσης, σε εξέλιξη στα υπουργεία Εσωτερικών, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Υγείας και Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου