Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ


"Με ομόφωνη απόφαση, αργά το βράδυ της Τρίτης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αφαίρεσε τον τίτλο του επίτιμου δικηγόρου από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και συνταξιούχο δικηγόρο Θεόδωρο Πάγκαλο, μετά από πρόταση του προέδρου του συλλόγου, Γιάννη Αδαμόπουλου.
Η κίνηση αυτή έγινε «για τα όσα συκοφαντικά και μειωτικά περί φοροφυγάδων εξέπεμψε συλλήβδην για τους δικηγόρους», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Αδαμόπουλος."

Την συμπαράσταση μας στον πένητα και διωκόμενο Θεόδωρο
Η ζωή και η Μοίρα τον χτυπά αλύπητα

3 σχόλια:

  1. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πρέπει να προσληφθεί στη Δραματική Σχολή. Διερωτήθηκε: «Πώς είναι δυνατόν να μην περισσεύουν 3% υπάλληλοι;».
    Οταν τα σχολεία δεν έχουν δασκάλους και καθηγητές, όταν στα νοσοκομεία λείπουν γιατροί και νοσοκόμες, όταν στην πρόνοια δεν υπάρχουν υπάλληλοι για τα στοιχειώδη, όταν στις εφορίες οι λειψοί που υπάρχουν λιώνουν, για να συγκεντρώσουν χρήμα που θα πάει στις τσέπες των καπιταλιστών, αυτός ρωτάει - σ' ένα ρεσιτάλ υποκρισίας - γιατί δεν περισσεύουν εργαζόμενοι να απολύσει.
    Αυτό που δε λέει είναι πως θέλει σχολεία χωρίς δασκάλους (τι να τους κάνει, αφού ήδη κτίζουν φυλακές κλείνοντας σχολεία), νοσοκομεία χωρίς γιατρούς (τι να τους κάνει, αφού στέλνουν κατευθείαν στο θάνατο όποιον αρρωστήσει και δεν έχει να πληρώσει).
    Στη Δραματική πρέπει να προσληφθούν και οι 155 που ψήφισαν χτες το νέο χαράτσι. Που με πόνο καρδιάς δήλωσαν ότι δίνουν στην κυβέρνηση μια ακόμα ευκαιρία να τσακίσει το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή