Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Xώρα παράγκα



Σοβαρά επεισόδια στην πόλη του Βόλου πυροδότησε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποβληθούν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Περίπου 2.000 οπαδοί της τοπικής ομάδας συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επιχείρησαν να επιτεθούν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και έκαψαν σημαία με το σήμα του κόμματος. Οι οπαδοί προκάλεσαν επεισόδια στο κέντρο της πόλης σπάζοντας βιτρίνες καταστημάτων και βάζοντας φωτιά σε κάδους. Όπως έγινε γνωστό, επτά περαστικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.
Την αποβολή των ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς έκρινε ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς των δύο ομάδων παραμένει υπό των εντολών των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη.
Ετσι, η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου όχι απλά υποβιβάζονται στη Football League, αλλά στην ουσία διαλύονταιν σαν εταιρείες και πάνε στην Δ' Εθνική, δηλαδή στο ερασιτεχνικό. Και οι δύο αναμένεται να προσφύγουν στο συμβούλιο Επικρατείας, ωστόσο, η απόφαση θα αργήσει πολύ να εξεταστεί και οι πιθανότητες για να αλλάξουν τα δεδομένα είναι πολύ λίγες.

Ας κόβουν μισθούς και συντάξεις , ας βάζουν εξοντωτικούς φόρους,ας πουλάνε βουνά και λαγκάδια , δεν μας νοιάζει
Μόνο το ποδόσφαιρο , την πρέζα μας μην πειράξουν
Μνημόνιο; Ανεργία; ΦΠΑ; έκτακτη εισφορά;
τί με νοιάζει εμένα;
ολυμπιακάααααααααααααρα

Άει σιχτίρ κρετίνοι πιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου