Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

“Κακοποιούς” και “τραμπούκους” αποκαλεί ο Οικονόμου όσους του κάνουν κριτική από το Διαδίκτυο

“Απάντηση” με προσβλητικές και προκλητικές εκφράσεις σε όσους τον επικρίνουν δημοσίως μέσω του διαδικτύου για την στάση που κρατούσε για το Μνημόνιο πριν και αφού μπήκε στην κυβέρνηση έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
Ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πολιτικές του θέσεις από «τραμπούκους», «κακοποιούς» και «εγκληματίες», που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και οι οποίοι διαισθάνονται ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους (!!!)
Παράλληλα επισήμανε ότι τέτοιου είδους προκλήσεις δεν πρέπει να υποθάλπονται από βουλευτές και πρόσθεσε ότι για το θέμα πρέπει να επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (!!!)
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κάλεσε επίσης όσους υποστηρίζουν ότι έχει αλλάξει άποψη να διαβάσουν με προσοχή το άρθρο του στην ιστοσελίδα του, τονίζοντας ότι «όταν λέω να βγούμε από το μνημόνιο, δεν εννοώ αναδιάρθρωση, ούτε στάση πληρωμών και πτώχευση».
Είχε προηγηθεί έντονη προσωπική κριτική στον κ. Οικονόμου από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος υπενθύμισε τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει τόσο για το Μνημόνιο όσο και για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

«Να προσέχετε μήπως με τις ανακρίβειες που υιοθετείτε, υποθάλπετε χωρίς πρόθεση αυτό που γίνεται με ορισμένους, οι οποίοι διαισθάνονται να απειλούνται τα συμφέροντα τους. Είναι τραμπούκοι σαν αυτούς που κυνήγησαν τον κ. Χατζηδάκη, τον κ. Πεταλωτή. Προσέχετε, μην δίνετε πάτημα σε εγκληματίες και κακοποιούς» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου.

Μήπως να τον μηνύσουν ομαδικά όλοι όσοι αποκαλούνται από τον υπουργό κακοποιοί και τραμπούκοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου