Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

...το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο...

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση του Σταύρου Ψωμιάδη, προέδρου της ΠΑΕ Καβάλας, ύστερα από την οποία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση ύψους 250.000 ευρώ.
«Με μπλέξανε χωρίς να φταίω» ήταν τα μοναδικά λόγια του Σταύρου Ψωμιάδη κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον φάκελό του αποσύρθηκε η κατηγορία για ξέπλυμα χρήματος, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.
Ο δικηγόρος του Σταύρου Ψωμιάδη, κ. Στάθης, εξερχόμενος από τα γραφεία της εισαγγελίας δήλωσε: «Ο Σταύρος Ψωμιάδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ένας άνθρωπος διαπομπεύτηκε επί πέντε ημέρες συνεχώς για μια υπόθεση που δεν έχει καμία σχέση. Αυτό προκύπτει από το έγγραφο της εισαγγελίας και από τις σελίδες της δικογραφίας. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι αυτό το 26χρονο παιδί συμμετείχε σε οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα. Ελπίζουμε στο επόμενο στάδιο να μην φτάσει ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος καν στο ακροατήριο».

Όσο για το πού αποδίδει τη δίωξη στο πρόσωπο του πελάτη του, απάντησε: «Θεωρώ ότι αυτό το γράμμα της UEFA που έφερε την Καβάλα να συμμετέχει σε ύποπτα παιχνίδια ήταν η αιτία, καθώς είναι πρόεδρος της ομάδας».
Τέλος, ερωτηθείς αν μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη θα παραδοθεί ο Μάκης Ψωμιάδης, απάντησε: «Δεν έχει λόγους να μην εμφανιστεί ο Μάκης Ψωμιάδης. Όμως πραγματικά δεν γνωρίζω πότε θα γίνει αυτό».

«Ευχαριστώ» από τον Σταύρο Ψωμιάδη

Ο πρόεδρος της Καβάλας, μέσω της δικηγόρου του, Αργυρώς Δερμιτζάκη, έστειλε μήνυμα προς όσους τον στήριξαν και τόνισε πως θα ανταποδώσει την εμπιστοσύνη τους:
«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εκείνους που σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που πέρασα ήταν διαρκώς δίπλα μου και μου έδειξαν απεριόριστη εμπιστοσύνη. Να είναι βέβαιοι ότι την εμπιστοσύνη αυτή σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να την προδώσω».

...η δικαιοσύνη θα θριαμβεύσει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου