Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Φορολογικό πραξικόπημα Βενιζέλου με τις αποδείξεις

Ταβάνι 300 ευρώ στο όφελος από τις αποδείξεις βάζει το υπουργείο Οικονομικών και μάλιστα αναδρομικά από τις δηλώσεις εισοδήματος του 2010 με μια ρύθμιση οριακής νομιμότητας. Αυτό σημαίνει πως όσοι πήραν φέτος επιστροφές φόρου λόγω των αρκετών αποδείξεων που μάζεψαν, θα κληθούν να τις δώσουν πίσω στην κυβέρνηση, για το ποσό που ξεπερνάει τα 300 ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο η ωφέλεια φόρου που προέρχεται αποκλειστικά από τις αποδείξεις δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 300 ευρώ.
Σε περιπτώσεις που έχουν επιστραφεί χρήματα και το όφελος απο τις αποδείξεις ξεπερνούσε τα 300 ευρώ, ξεκαθαρίζεται ότι το επιπλέον ποσο θα χρεωθεί στον φορολογούμενο σαν φόρος με την έκτακτη εισφορά.

Είναι πραγματικά πρωτοφανές και παγκοσμίως μοναδικό να παίρνουν πίσω την επιστροφή της εφορίας από τους φορολογούμενους που έχουν ήδη εκκαθαριστεί τα εισοδήματα τους και έχουν ήδη εισπράξει το ποσό.
Αδειάστε γρήγορα τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς μισθοδοσίας και αυτούς που γνωρίζει η εφορία.Αυτοί σε λίγο θα αρχίσουν να τραβάνε λεφτά από τις καταθέσεις κατά βούληση

Πριν λίγο σε ζωντανή συνέντευξή του στο ΑΛΤΕΡ ο Βενιζέλος πήρε πίσω το μέτρο λέγοντας ότι επρόκειτο για ..λάθος!
Τυπογραφικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου