Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου ξυλοκόπησε μετανάστη


Για ξυλοδαρμό ενός μετανάστη, εργαζόμενου στην καθαριότητα του δήμου Μυκόνου, καταγγέλλουν τον Αντιδήμαρχο, Αλέξανδρο Βαμβακούρη, οι καθηγητές του Γυμνασίου του νησιού.
Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος των καθηγητών του Γυμνασίου Μυκόνου καταγγέλλει (με ανάρτησή του στο blog της zougla.gr) ότι την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 και ώρα 11.00 π.μ. ο Αντιδήμαρχος εντοπίστηκε να επιτίθεται, έξω από το Γυμνάσιο του νησιού, κατά ενός μετανάστη εργαζόμενου στην καθαριότητα του Δήμου, την ώρα που εργαζόταν.
Όπως αναφέρουν: «Καθώς η συμπεριφορά αυτή προσέβαλε το αίσθημά μας περί ανθρώπινης αξιοπρέπειας, οι καθηγητές του σχολείου κάναμε παρατήρηση.
Ο αντιδήμαρχος ανταπάντησε με άκρως προσβλητικό τρόπο, βρίζοντας χυδαία τους καθηγητές του σχολείου και, μάλιστα, όσον αφορά στη συμπεριφορά του απέναντι στον εργαζόμενο μετανάστη, είπε χαρακτηριστικά «Εγώ τον πληρώνω, εγώ τον ταΐζω. Από πότε αλήθεια ο Δήμος έγινε ιδιωτική επιχείρηση του Αντιδημάρχου;»
«Καταγγέλλουμε τη βίαιη και απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου απέναντι σε έναν υφιστάμενό του, αλλά και το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε θέση αδυναμίας. Θεωρούμε ότι πρέπει να λογοδοτήσει απέναντι στους ψηφοφόρους του και στο νόμο για απάνθρωπη, βίαιη και ρατσιστική συμπεριφορά και για κατάχρηση εξουσίας. Καταγγέλλουμε επίσης την υβριστική συμπεριφορά προς τους καθηγητές του σχολείου. Τέλος, θεωρούμε ότι είναι ντροπή για τους δημότες της Μυκόνου να τους εκπροσωπούν στο Δήμο άνθρωποι με τέτοια συμπεριφορά».

H zougla.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Αντιδήμαρχο Μυκόνου, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέστη εφικτό.

Σωστός ο βλαχοαντιδήμαρχος.Έχει και δικαιώματα ένας ξένος σκουπιδιάρης στο νησί που βασιλεύει το ξέκωλο και το τσόλι;
Όσο για τους καθηγητές που παρενέβησαν (και που συντηρούν το χειμώνα το μπουρδελονήσι με τους μισθούς τους) να απολυθούν όλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου