Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τελειώστε με τις κουκούλες τώρα

Επίθεση στο 5ο ΑΤ Εξαρχείων εκδηλώθηκε στις 12.30 το μεσημέρι ενώ στην περιοχή υπήρχε λαϊκή αγορά. Ομάδα 20 κουκουλοφόρων πέταξαν μολότοφ στα αυτοκίνητα της αστυνομίας και όταν τους καταδίωξε με τη μοτοσικλέτα του αστυνομικός της Ασφάλειας, έριξαν μολότοφ και σε αυτόν, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να αρπάξει φωτιά.
Από τις φλόγες εξερράγη το ντεπόζιτο και τραυματίστηκαν η ιδιοκτήτρια ενός ανθοπωλείου και δύο ακόμα άνθρωποι που εργάζονταν στην λαϊκή.

Στο διαδίκτυο αναρτήθηκε ανακοίνωση αναρχικών που μιλούν για προβοκάτσια:
Καταγγελία της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ροσινάντε για το χτύπημα στο ΑΤ Εξαρχείων

Σήμερα το Σάββατο 14/5/2011 πραγματοποιήθηκε ένα χτύπημα στο ΑΤ Εξαρχείων το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας εργαζόμενης γυναίκας η οποία πουλούσε την παραγωγή της στην παρακείμενη Λαϊκή Αγορά. Θεωρούμε ότι τέτοια χτυπήματα είναι ξεκάθαρες προβοκάτσιες, όπως είναι κάθε χτύπημα μέσα σε πλήθος κόσμου, οι οποίες έχουν σαν μόνο στόχο την κλιμάκωση της πολιτικής της έντασης που μόνο νικητή μπορούν να έχουν το Κράτος. Δεν είναι δε καθόλου τυχαίο ότι το χτύπημα συνέβη εν μέσω κλίματος συνεχούς κινητοποίησης από ακροδεξιά παρακρατικά στοιχεία τα οποία οργώνουν το κέντρο της Αθήνας με την πλήρη ανοχή της Αστυνομίας και κατ επέκταση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.
Η ιστορία του εργατικού κινήματος είναι γεμάτη από κρατικές προβοκάτσιες όπως το γνωστό παράδειγμα της βομβιστικής επίθεσης στην Αγροτική Τράπεζα της Piazza Fontana από ακροδεξιούς η οποία είχε σαν αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και οδήγησε σε πογκρόμ καταστολής εναντίων των αναρχικών, με αποτέλεσμα το θάνατο του αναρχοσυνδικαλιστή Τζουζέπε Πινέλι χέρια της αστυνομίας. Οι καιροί απαιτούν την μέγιστη επαγρύπνηση. Να μην αφήσουμε καμμία προβοκάτσια να περάσει αναπάντητη. Η τραγωδία της Μαρφίν ας αφήσει αυτήν την παρακαταθήκη.


Εμείς θα προσθέσουμε τούτο:
Είναι υποχρέωση όλων μας να ξεκουκουλώσουμε τους κουκουλοφόρους.
Βγάλτε τους τις κουκούλες όπου τους πετυχαίνετε για να ξεχωρίσουμε ποιοί είναι τα φρικομπάχαλα, ποιοί οι ακροδεξιοί και ποιοί οι εντεταλμένοι σε υπηρεσία αστυνομικοί.
Όποιοι επιλέγουν να είναι εν δυνάμει ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ να έχουν την τσίπα να δείχνουν τη μούρη τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου